avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Practica - studenta anul IV, Drept
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Practica - studenta anul IV, Drept

Buna ziua, sunt studenta in anul 4, la Facultatea de Drept in cadrul Universitatii Nicolae Titulescu si vreau sa fac voluntariat la un cabinet de avocatura, daca cineva are nevoie de nitel ajutor sunt dispura sa petrece 3 4 ore zilnic ajutandu-va si totodata ajutandu-ma. Mentionez ca am experienta in activitatea de receptie si secretariat.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bianca22 , utilizator 10:59, 9 Octombrie 2010
Acest mesaj sa-l mai repeti pentru ca sigur vei gasi un avocat ocupat sa aiba nevoie de serviciile d-tale.
multumesc frumos pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma angajez! ContSters51032 ContSters51032 Student in anul III la Universitatea "NICOLAE TITULESCU"-Facultatea de DREPT, vreau sa ma angajez la un cabinet/casa de avocatura.As prefera ceva ... (vezi toată discuția)
Concursul de pledoarii de drept penal ºi drept procesual penal „nicolae titulescu” Atitienei Atitienei Asociaţia Studenţilor Universităţii “Nicolae Titulescu” din Bucureşti are onoarea să vă invite la desfăşurarea ultimei etape a ... (vezi toată discuția)
Practica juridica ana.stanescu ana.stanescu Buna ziua! Numele meu este Stanescu Ana-Maria si sunt studenta in anul 1 la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti . De aproximativ 2 luni caut ... (vezi toată discuția)