avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Practica juridica
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Practica juridica

Buna ziua! Numele meu este Stanescu Ana-Maria si sunt studenta in anul 1 la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti . De aproximativ 2 luni caut un cabinet de avocatura pentru practica judiciara si nu am gasit nici un avocat care sa ma primeasca. Ce pot face in aceasta situatie? Unde pot gasi un cabinet care sa accepte un student in anul 1? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ana.stanescu , utilizator 14:59, 18 Mai 2010
Sugestia mea este sa faceti o solicitare scrisa la Baroul Bucuresti, prin care sa va puneti la dispozitie timpul pentru practica, in regim de voluntariat.
Va multumesc mult pentru sfatul acordat! Pana acum nu ma gandisem la aceasta varianta. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practica cabinet de avocatura ContSters115719 ContSters115719 Am o mare rugaminte, sunt studenta in anul III la Facultatea de drept din cadrul Universitatii Bucuresti si doresc sa efectuez un stagiu de practica intr-un ... (vezi toată discuția)
Stagiu de practică - drept an 4 Andrei.sm Andrei.sm Buna seara . Am și eu nevoie de efectuarea unui stagiu de practică de aproximativ 2/3 săptămâni , neremunerat , la un cabinet de avocatura / notariat ... (vezi toată discuția)
Practica - studenta anul iv, drept bianca22 bianca22 Buna ziua, sunt studenta in anul 4, la Facultatea de Drept in cadrul Universitatii Nicolae Titulescu si vreau sa fac voluntariat la un cabinet de avocatura, ... (vezi toată discuția)