Vi s-a raspuns in celalalt topic deschi de dvs,in sensul ca probabail se va introduce impotriva dvs,plangere penala pentru insulta si calomnie si probabil veti primi amenda penal si nu"parnaie",care in limba romana se se numeste inchisoare
Ok,voi primi o amenda,pe care nu o voi plati.Iar calomnia si insulta nu prea mai sunt luate in considerare de tribunale,la cate reclamatii se fac zilnic in acest sens. Stiam d-le R.Gabi ca in lb.romana se spune inchisoare,nu ,,parnaie'',dar eu fiind casatorita de mult timp cu un puscarias,am imprumutat cate ceva din limbajul lui.
Fals in acte
ilvims
Bunaseara am si eu o intrebare referitor cu art.nr 292 c p ce se specificala acest art ?,azi am primit o citatie de la politie in care specifica ca sunt chemat ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii?
TRAIAN78
Buna ziua!
Ma confrunt cu o problema, si as avea nevoie de ajutor, daca se poate, va rog...un vecin a cumparat in 2006 un teren langa al meu, iar in 2007 ... (vezi toată discuția)
Speta
nutzzu
in urma cu 6 luni am fost am fost reclamat pt luare de mita .In urma cu o luna am primit NUP,iar in rezolutia respectiva,procurorul constata ca fapta nu ... (vezi toată discuția)