adriana_ramona 
	    	Utilizator

adriana_ramona 
	    	Utilizator	    

adriana_ramona, utilizator
 adriana_ramona, utilizator 	
			 Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa	    

Firmele de insoventa sunt totusi SPRL, si isi tin contabilitatea in partida simpla.
~ final discuție ~
 deacroxana	                   

Dn punct de vedere al declaratiilor si a contabilitatii care este diferenta intre un PFA si un SPRL? (vezi toată discuția)
	                    deacroxana	                   

Dn punct de vedere al declaratiilor si a contabilitatii care este diferenta intre un PFA si un SPRL? (vezi toată discuția)

neculaiemilian	                   

Am infiintat o intreprindere individuala neplatitoare de tva cu norma fixa de venit va rog sa imi spuneti daca imi mai trebuie freun tip de registru contabil ... (vezi toată discuția)
	                    neculaiemilian	                   

Am infiintat o intreprindere individuala neplatitoare de tva cu norma fixa de venit va rog sa imi spuneti daca imi mai trebuie freun tip de registru contabil ... (vezi toată discuția)

adriana_ramona	                   

Sunt economist si de curand mi s-a propus sa lucrez la o firma de insolventa deoarece ar vrea sa renunte la firma de contabilitate cu care colaboreaza, pentru ... (vezi toată discuția)
	                    adriana_ramona	                   

Sunt economist si de curand mi s-a propus sa lucrez la o firma de insolventa deoarece ar vrea sa renunte la firma de contabilitate cu care colaboreaza, pentru ... (vezi toată discuția)