avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie executare

buna. am si eu o problema urgenta. urmeaza sa primesc somatia de la executor. intre timp am mai achitat 500 lei. vreau sa fac contestatie la executare. am vreo sansa de castig? astept cat mai multe pareri. multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 15:47, 12 Octombrie 2010
depinde de motivele ptr. care doriti promovarea unei contestatii la executare- numai ptr. tergiversare? in acest caz v-as sfatui sa incercati sa discutati amiabil cu executorul judecatoresc, ptr. ca altfel vi se vor acumula cheltuieli de judecata si nu e in interesul d-voastra.
avocat Cristina Popescu
contestatia la executare este o institutie atat de drept civil cat si penal,la indemana Dvs.Este recomandat sa studiati foarte bine cazurile prevazute de lege in vederea exercitarii acestei actiuni.Puteti desigur sa contestati executarea silita insa veti acumula cheltuieli de judecata inutile dupa parerea mea.Despre partea sanselor nu se poate spune nimic decat dupa cunoasterea fondului executarii.Succes
vreau sa fac contestatie si pt cei 500 lei pt ca nu vreau sa i mai platesc odata si si pt ca funizorul meu mi a umflat o factura cu suma de 6.300 lei. eu nu recunosc suma ceruta de el pt ca nu e reala si pe langa asta nu am nici o factura de la el pt suma pe care o pretinde.
ce ma sfatuiti sa fac? pt acea suma facturata in plus cred ca trebuie sa l dau in judecata, nu?
Parerea mea: expuneti speta de la inceput pana la sfarsit, sa intelegem din ce provine titlul executoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare bilet la ordin ngyanamaria ngyanamaria as avea si eu nevoie urgenta de ajutor am avut un bilet la ordin refuzat in banca in valoare de 59.500 lei. din momentul refuzului in banca pana in prezent am ... (vezi toată discuția)
Contestatie la somatie executare silita Jenovaghost Jenovaghost Buna ziua, Am primit o instiintare de la un birou judecatoresc ca trebuie sa platesc, conform somatiei niste facturi de 147,93 lei pt SC PRO EFFECT ... (vezi toată discuția)
Contestație la plata executarii demyco79 demyco79 Contestație la plata executarii. Am o problema legata de o executare. Executarea se face pentru suma de 303 RON la tribunal prin executor. Suma restanta ... (vezi toată discuția)