Cossttell 
	    	Utilizator

Cossttell 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 Monica H.	                   

se mai poate incheia conventia civila de prestari servicii?? (vezi toată discuția)
	                    Monica H.	                   

se mai poate incheia conventia civila de prestari servicii?? (vezi toată discuția)

gabinemo	                   

Buna seara. Am urmatoarea intrebare. Ce fel de contract de munca (sau alta forma de angajare) pot sa inchei cu un SRL, pentru lucru trimestrial. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
	                    gabinemo	                   

Buna seara. Am urmatoarea intrebare. Ce fel de contract de munca (sau alta forma de angajare) pot sa inchei cu un SRL, pentru lucru trimestrial. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)

Tatiana Uta	                   

Numele meu e Tatiana, si as avea o intrebare legata de indemnizatia de ingrijire copil.
Eu sunt functionar public, iar de curand, prin legea unica de ... (vezi toată discuția)
	                    Tatiana Uta	                   

Numele meu e Tatiana, si as avea o intrebare legata de indemnizatia de ingrijire copil.
Eu sunt functionar public, iar de curand, prin legea unica de ... (vezi toată discuția)