avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sfaturi pentru examen Drepturi Reale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sfaturi pentru examen Drepturi Reale

:D Ce sfaturi mi-ati da pentru a invata si sintetiza cat mai bine examenul de drepturi reale?
Memorarea notiunilor nu este atat de grea pe cat de rezolvarea de spete, noroc cu forumul ca ma mai confrunt cu multe lucruri la care sa aplic ceea ce citesc, dar totusi ....voi cum ati invatat drepturile reale? :D
ms anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 21:20, 13 Ianuarie 2008
Multe nopti nedormite si citit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pregatire examen inm 2012 pushica pushica Buna! vreau sa ma alatur celor ce se pregatesc pentru INM 2012, eu sunt noua pe forum, insa sunt familiarizata cu examenul de la INM, am dat o singura data in ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Sesiunea avocatelu avocatelu 1.in timpul facultatii ati invatat doar in sesiune sau si pe parcursul anului?(la citit ma refer)? 2.in sesiune cate ore alocati cititului? ms mult,mi-ar ... (vezi toată discuția)