avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lichidari juduciare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lichidari juduciare

Va rog frumos, daca puteti sa-mi trimiteti grilele cu testele pentru examenul privind dobandirea calitatii de practician in insolventa de anul acesta sau din anii trecuti.Multumesc!Adresa mea de mail este butnaru_monica_gabriela@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Subiecte examen practicieni in insolventa anku anku Ma poate ajuta cineva cu grilele pentru examenul pentru practicieni in insolventa?Poate le-ati salvat de pe site-ul UNPIR. Azi le-au scos de pe site si \"nu le ... (vezi toată discuția)
Examen practician in insolventa calintifrea calintifrea Bună, daca are cineva grile cu raspunsuri pentru examenul de intrare in profesia de practician in insolventa va rog frumos sa mi le trimiteti si ... (vezi toată discuția)
Grile examen unpir Cosmin-Traian Maglas Cosmin-Traian Maglas Buna ziua, Nu reusesc sa gasesc grile pentru examenul UNPIR. Are cineva? Chiar daca sunt din 2009 sau 2008? cosmin.maglas@gmail.com Merci, Cosmin (vezi toată discuția)