avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Subiecte examen practicieni in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Subiecte examen practicieni in insolventa

Ma poate ajuta cineva cu grilele pentru examenul pentru practicieni in insolventa?Poate le-ati salvat de pe site-ul UNPIR. Azi le-au scos de pe site si "nu le pot trimite pe mail" sau in alt mod solicitantilor.
Asa ciudatenii numai la noi se pot intampla? Oare e asa greu sa isi faca o arhiva?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters249359 , utilizator 15:01, 18 Aprilie 2012
anku a scris:
Ma poate ajuta cineva cu grilele pentru examenul pentru practicieni in insolventa? Poate le-ati salvat de pe site-ul UNPIR. Azi le-au scos de pe site si "nu le pot trimite pe mail" sau in alt mod solicitantilor.

Buna ziua,
Din pacate nu am salvate decat din anul 2006 (tematica, drept, mangement, contabilitate, evaluare).
Daca va intereseaza,
vizitati:
[ link extern ]
Cu stima,
Buna ziua! Cand are loc examenul pt practicieni in insolventa? Site-ul UNPIR nu da astfel de date, la sectiunea Examene apare doar fisierul Indrumatori de stagiu. Va multumesc!
buna,
te pot ajuta eu
da-mi adresa de mail:rtfm:
Buna ziua,
Hristos a Inviat!
Am o rugaminte,doresc si eu grilele din 2009 pentru examenul in vederea obtinerii calitatii de practician in insolventa.Cele din 2010 nu au fost publicate, in momentul in care o sa le aiba or sa le publice.Dar este bine sa le avem pe cele din 2009 pentru a putea macar sa ne ghidam ,oricum mari diferente nu pot fi.In cazul in care le are cineva si vrea sa mi le trimita sa-mi lase mesaj ca sa-i pot da adresa de e-mail
Multumesc.,
sunt pe site cele pentru 2010.

Alte discuții în legătură

Grile examen unpir Cosmin-Traian Maglas Cosmin-Traian Maglas Buna ziua, Nu reusesc sa gasesc grile pentru examenul UNPIR. Are cineva? Chiar daca sunt din 2009 sau 2008? cosmin.maglas@gmail.com Merci, Cosmin (vezi toată discuția)
Examen unpir - 2016 Felly Felly Buna, as dorii si eu grilele de la examenul de practician in insolventa din anii trecuti. Cine are mi le poate trimite pe adresa de mail: ... (vezi toată discuția)
Examen lichidator jeanina jeanina Buna seara. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu grilele pt examenul de practician in insolventa din anul 2010? Ca pt examenul din 2011 am inteles ca nu se mai ... (vezi toată discuția)