avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... curte de apel craiova
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

curte de apel craiova

daca un inculpat este cercetat in libertate pentru inselaciune si nu a primit citatie acasa de la curtea de apel .. a citit doar pe internet care este data procesului

in cazul in care nu se prezinta la primul termen .. procesul se mai amana ... ?
si sa ceara la al doilea termen pentru angajare aparator ..se poate? sau i se respinge recursul din start

ideea este ca vrea sa amane cat mai mult acest proces... nu stie daca sa se prezinte la primul termen sau nu .

multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:06, 11 Octombrie 2010
eu va sugerez sa va prezentati si sa cereti termen pt angajare aparator.daca cumva e procedura de citare indeplinita vi se poate pune avocat din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curtea de apel craiova redstyle redstyle buna seara ! la prima infatisare la curtea de apel craiova a unul proces penal - poate cere inculpatul singur un termen pentru angajare aparator ? .. in ... (vezi toată discuția)
Arestare preventiva pentru sustragere de la urmarirea penala.cerere de amanare pentru angajare aparator CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Intrebarea vizeaza situatia in care inculpatul este liber ( nu este retinut) si este citat pentru a se judeca propunerea de arestare preventiva formulata de ... (vezi toată discuția)
De ce nu primesc citatia? ce se poate intampla? animacikaa animacikaa intr un dosar penal in recurs am avut primul termen in 23 ianuarie....am cerut amanarea cauzei pt a angaja un avocat,(cererea am depus la arhiva,nu am fost ... (vezi toată discuția)