avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... noua casuta aia plutitoare ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

noua casuta aia plutitoare ...

noua casuta aia plutitoare ... aia care urmareste cand dai scroll...ma cam ameteste...acum nu vreau sa par rau sau nush cum ...dar nah....stiu ca e la moda si asa...dar poate dak era cu info important....pentru toti membrii nu doar pt cei care se inscriu prima oara...sau cine stie...vedeti voi ce faceti cu ea :P
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 10:10, 28 Februarie 2008
Casuta a fost temporara :)
Pai inca se plimba in voie pe site... E adevarat ca trebuie sa aveti si publicitate, dar casuta aceea umblatoare e foarte obositoare, nu reusesc sa mai citesc un articol in voie ... Nu se poate face ceva?
despre ce casuta vorbesti?

discutia de mai sus se purta in jurul unei casute prin care utilizatorii erau invitati sa isi faca un cont avocatnet.ro.

admin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
O noua prezentare a forumului Cornel  Vasile Cornel Vasile =D> Felicitari ...o super prezentare a forumului.....:) (vezi toată discuția)
Amenda jandarmerie Rzv Rzv Buna seara , In data de 14 11 2008 in timp ce luam parte la un eveniment public , supravegheat de jandarmi bineinteles , deoarece am vrut sa trec pe o zona ... (vezi toată discuția)