avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate ati alege pt batranete un camin privat?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

ati alege pt batranete un camin privat?

Buna,
as dori sa port discutii pe tema de mai sus......ce parere aveti despre caminele de batrani particulare?...si daca ati alege un astfel de loc pentru dumneavoastra sau pentru cei dragi???:)
Cel mai recent răspuns: ContSters163072 , utilizator 18:16, 18 Octombrie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie pentru neplata datoriilor pentru intretinere liliana_c liliana_c Va rog sa ma ajutati cu informatii in urmatoarea situatie:o persoana bonlava psihic(schizofrenie) ,proprietara unui apartament cu o camera, cu un venit(pensie) ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost donat un imobil de către moștenitorii bunicii mele. cum pot anula această donație? MihaiX933 MihaiX933 Buna ziua, Acum o luna de zile mi-a fost donat un imobil, imobil ce a avut 4 mostenitori dupa moartea bunicului meu (bunica si cei 3 copii), iar acestia mi ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna viata in inm si dupa inm?! cosmina2010 cosmina2010 Buna ziua! Imi cer scuze daca subiectul deschis de mine a mai fost tratat pe acest forum! Sunt studenta in anul al IV - lea in cadrul ... (vezi toată discuția)