avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CE ACTE CONTABILE TREBUIE PENTRU O INTREPEINDERE ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CE ACTE CONTABILE TREBUIE PENTRU O INTREPEINDERE INDIVIDUALA

Am o intreprinere individuala ce produce produse de patiserie ,si tot aici le vand .ce acte contabile am nevoie ? si mai am un punct de desfacere la 20 de m de locul unde produc .trebuie sa-l inregistrez ca punct de lucru ?daca da ,ce acte contabile am nevoie ?tinanad cont ca raportul de productie e la primul punct de lucru .am nevoie de casa de marcat si aici ? cu stima .matei.
Cel mai recent răspuns: poolmat , utilizator 18:27, 14 Octombrie 2010
multumesc momentan pentru explicatii . voi relua subiectul mai in amanuntime ,pentru a reusi sa -i dam de capat . multumesc. .matei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru obee obee Buna. Fiind o asociatie in domeniu social, avem diferite sedii secundare unde ne desfasuram activitatea. Aceste sedii se considera a fi puncte de lucru? Daca ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru sanda37 sanda37 avand un srl magazin mixt cu punct de lucru ,as dori sa mai deschid un punct de lucru in alt sat din apropiere. ce trebuie sa fac ? unde trebuie sa merg si ... (vezi toată discuția)
Procedura de infiintare punct de lucru a unui srl cu sediul in strainatate Irinace Irinace Am rugamintea daca poate cineva sa imi lamureasca urmatoarea problema: o companie cu sediul social in strainatate are infiintata o sucursala in Bucuresti si ... (vezi toată discuția)