avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... nu pot bloca un utilizator
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

nu pot bloca un utilizator

din prostie am acceptat prietenie cu un user pe care nu-l cunosc, si anume eduard_

in fiecare dimineata acesta trimite urmatorul mesaj, citez:

Autor eduard_
Data Miercuri, 13 Octombrie 2010, 08:54
Subiect Buna dimineata
Mesaj Buna dimineata toturor, o zi buna, spor la treaba.

Dansul este foarte amabil, dar ma lipsesc bucuros de aceasta urare copy-paste zilinica. Problema rezida in faptul ca desi sterg mesajul si blochez utilizatorul zilnic, in fiecare dimineata anuntul reapare ca o floare...

Ce e de facut?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 23:52, 15 Octombrie 2010
:) Si eu primesc zilnic acest mesaj...cred ca il trimite la toti prietenii din lista.

Am blocat alti utilizatori, nu de curand, ce e drept, insa...nu am intampinat dificultati cu optiunea.Au ramas blocati pana i-am deblocat...
Ok iti raspund eu ca sunt in cauza. Nu o sa te mai deranjez. Vorba ta, incercam sa fiu amabil..................
Hahahahahaha.
=D>

A răspuns făptuitorul însuşi.

Alberto Kurtyan
No offence, stiu ca asta e intentia dvs. Dar ma avertizeaza mereu outlook-ul ca am mail, intru, vad alerta mesaj privat de pe avocatnet, intru sa verific - poate are careva vreo intrebare - si gasesc acest mesaj :)
Ok. Nu e absolut nici o problema.

Alte discuții în legătură

Daca mor sa nu ma plangeti! Darie Tudor Darie Tudor Salut amicii! De zeci de ani sunt \"victima\" :D unei sotii provenite din campie unde nu cresc cipercile in padure, ca nu au padure! Azi am cules foarte ... (vezi toată discuția)
Injurii pe facebook Barbacariu Ana Maria Barbacariu Ana Maria Bună seara! În momentul în care cineva adresează injurii pe internet Facebook mai exact în privat la ce categorie se încadrează? (vezi toată discuția)
Acces blocat in forum !!! Cocollino Cocollino Nu stiu de ce, dar constat ca am accesul blocat in Forum. Am gresit cu ceva sau...ce s-a intamplat?? Ce pot face sa fiu deblocata? Nu pot raspunde mesajelor ... (vezi toată discuția)