avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Injurii pe Facebook
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Injurii pe Facebook

Bună seara! În momentul în care cineva adresează injurii pe internet Facebook mai exact în privat la ce categorie se încadrează?
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2019
Barbacariu Ana Maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:38, 28 Octombrie 2019
In privat adica un prieten v-a insultat? aveti contul public?
Amenințări și injurii la adresa mea. E contul meu personal de Facebook și îmi trimite mesaje de amenințări.
Adrian Dimitriu a scris:

In privat adica un prieten v-a insultat? aveti contul public?

Nu e prieten în nici un caz
blocati-i accesul la contul dvs
Sa ii blochez accesul ok, o fac și pe asta dar nu ma mulțumesc cu atât (injurii, amenințări,) credeți ca se limitează doar la blocare de cont?
Adrian Dimitriu a scris:

blocati-i accesul la contul dvs

Alte discuții în legătură

Bună seara ! am avut un cont de fb cu peste 3500 prieteni ...a ... MARIUS19791980 MARIUS19791980 Bună seara ! Am avut un cont de Fb cu peste 3500 prieteni ...a fost blocat pt 180 zile ,mai aveam unul de rezerva nefolosit ani de zile am întrat pe acela ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate,hartuire si amenintare pe internet gughi88 gughi88 Buna ziua, Am o mare problema de 2 ani de zile. O anumita persoana,anonima si-a facut un cont de facebook cu pozele mele.Am contactat facebook-ul,au sters ... (vezi toată discuția)
Hartuire cybernetica, furt de identitate MariaA12 MariaA12 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu informatii in urmatoarea problema:fostul iubit si a asumat identitatea mea pe facebook,publicandu mi datele personale ... (vezi toată discuția)