avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata retroactiva facuta dupa \"reducerea Boc -25%\"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata retroactiva facuta dupa "reducerea Boc -25%"

Buna ziua!
In luna iunie, la plecarea in concediu, trebuia sa primesc prima de vacanta. Platile erau suspendate iar cu data de 1 iulie s-a aplicat reducerea cu 25%.
In eventualitatea platii retroactive a primei de vacanta, aceasta va fi facuta la nivelul salarului avut in momentul plecarii in concediu (luna iunie), atunci cand era legal sa o primesc, sau redusa la nivelul actual al salarului.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Todorese Doina , Avocat 13:40, 13 Octombrie 2010
Va fi platita la nivelul salariului avuta in acel moment, nu poate fi redusa retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuarea primei de vacanta a functionarilor publici Silaghy Silaghy In legea 118/2010 la art 1 sunt prevazute sursele care fac obiectul reducerilor de 25% ( legea 330/2009 si OUG 1/2010 ) Prima de vacanta este stabilita cf ... (vezi toată discuția)
Prima de vacanta irina72 irina72 Buna ziua ,problema mea este urmatoarea : lucrez la primarie si am luat prima de vacanta in luna iulie (raportata la luna iunie sub forma de avans). In ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia concediului de odihna rebeca macovei rebeca macovei As dori sa stiu daca indemnizatia concediului de odihna este afectata de diminuarea salariului cu 25% de la 1 iulie, in cazul in care eu voi efectua concediul ... (vezi toată discuția)