avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigii de munca

Am cistigat un proces pentru drepturi salariale la Tribunal.Hotarirea a devenit definitiva si irevocabila prin NERECURARE.In cit timp institutia imi achita aceste drepturi si daca nu o face din proprie initiativa in cit timp pot solicita executarea silita.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 13 Octombrie 2010
Depuneti o cerere in acest sens ... daca in termen de 15 zile de la data depunerii cererii, va puteti adresa Parchetului cu o plangere penala pentru savarsirea infractiunii prevazute de art.277 C.mun.

De asemenea, va puteti adresa unui executor judecatoresc pentru a se pune in executare hotararea judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesita investirea cu formula executorie? silaghiremus silaghiremus Buna ziua. In urma unei concedieri disciplinare am contestat si castigat in instanta procesul avand in acest sens o hotarare definitiva si irevocabila. Este ... (vezi toată discuția)
Hotarare ioana2525 ioana2525 Am primit hotararea de la Tribunal pentru acordarea drepturilor salariale. Dupa perioada de 10 zile de recurs, dc nu imi sunt virati banii pe card cand ma pot ... (vezi toată discuția)
Hotarire judecatoreasca carmenba carmenba Am cistigat procesul impotriva angajatorului, urmand sa primesc salariile de la concediere si pina acum. Intrebarea mea este: pot sa merg la angajator sa imi ... (vezi toată discuția)