Adrian Marin 
	    	Consilier juridic

Adrian Marin 
	    	Consilier juridic	    

catalin bratianu 
	    	Utilizator

catalin bratianu 
	    	Utilizator	    

Adrian Marin 
	    	Consilier juridic

Adrian Marin 
	    	Consilier juridic	    

tot legala e si inmatricularea pe Bulgaria ma gandeam ca se poate face vreun act aditional caci pt a inscrie masina pe Romania este mult prea costisitor. Insa inmatricularea unei masini pe BG este legala.
 Razvan Ditescu 
	    	Consilier juridic

Razvan Ditescu 
	    	Consilier juridic	    

Razvan Ditescu, Consilier juridic
 Razvan Ditescu, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 claudidi	                   

Sotul meu detinea in autoturism inmatriculat pe firma din Bulgaria. A luat nr rosii pt a o inmatricula insa pana sa ajunga  cu masina la programari a decedat. ... (vezi toată discuția)
	                    claudidi	                   

Sotul meu detinea in autoturism inmatriculat pe firma din Bulgaria. A luat nr rosii pt a o inmatricula insa pana sa ajunga  cu masina la programari a decedat. ... (vezi toată discuția)

AuraMIA	                   

Buna ziua, 
am dezbatut succesiunea dupa tata si, pe langa bunurile care sunt indicate in CM, ar mai fi un autoturism inmatriculat in Bulgaria.
Ce ... (vezi toată discuția)
	                    AuraMIA	                   

Buna ziua, 
am dezbatut succesiunea dupa tata si, pe langa bunurile care sunt indicate in CM, ar mai fi un autoturism inmatriculat in Bulgaria.
Ce ... (vezi toată discuția)

Radu64	                   

Buna ziua! Sunt posesorul unei masini inmatriculate in Bulgaria, in luna aprilie anul curent am efectuat R.A.R. cu succes, masina am inscris-o in financiar, am ... (vezi toată discuția)
	                    Radu64	                   

Buna ziua! Sunt posesorul unei masini inmatriculate in Bulgaria, in luna aprilie anul curent am efectuat R.A.R. cu succes, masina am inscris-o in financiar, am ... (vezi toată discuția)