Buna ziua! Sunt posesorul unei masini inmatriculate in Bulgaria, in luna aprilie anul curent am efectuat R.A.R. cu succes, masina am inscris-o in financiar, am tradus actele, dar din pacate am pierdut talonul masinii ( certificatul de inmatriculare bulgar, talon mic)masina este inmatriculata pe o firma bulgara in 2011,ca utilizator este trecut numele meu, am factura pe masina,dar serviciul de inmatriculari nu o inmatriculeaza definitiv din cauza ca nu mai posed talonul masinii,mentionez ca e aproape imposibil de a recupera talonul masinii din Bulgaria, posed toate actele necesare mai putin talonul fara de care nu se poate inmatricula definitiv masina in Romania,Masina este cumparata de mine din Germania, brief-urile fiind oprite in Bulgaria in momentul inmatricularii acolo, ce solutie as avea pentru a finaliza inmatricularea masinii in Romania?
Inmatriculare romania
Radu64
Buna ziua, posed o masina inmatriculata in Bulgaria,am trecut fara probleme R.AR. Iasi, am inscris-o in financiar, am fisa de inmatriculare stampilata de ... (vezi toată discuția)