Implinesc 2 ani de cand functionez ca bibliotecar comunal treapta II M.Am studii superioare de scurta durata,dar nu in domeniul aferent,si nici cursuri de calificare post angajare.As dori sa stiu daca pot cere promovarea la o treapta superioara de salarizare si dupa cat timp de la ultima promovare am acest drept.Multumesc.
MARELE GHINION il reprezinta Boc pentru dvs.
Pana anul trecut cei promovati pe studii de nivel superior beneficiau de o crestere a salariului de pana la 20%, dar prin legea de salarizare unitaraX-( (pe care Boc si-a asumat raspundera, asa cum vrea sa faca si pe viitoarea...:() s-a ajuns la aceasta "stimulare a personalului care se perfectioneaza", mai ales ca studiile superioare le-ati facut pe banii dvs...
Dupa halul in care s-a ajuns in sistemul bugetar, unde si cei cu studiii superioare au un brut de 600, ce sa mai vorbim de net..., va dati seama cat de mult le pasa de faptul ca au angajati cu pregatire cu studii medii sau superioare...:training:
Ei numesc asta reforma...
Cine seamana vant...:hammer:
Foarte adevărat!
Nedumerirea mea este tocmai aceea că absolvenţii aceleiaşi specializări din 2009 (tot cu ciclul I Bologna), au beneficiat de majorarea salariului de până la 20%, iar cei care am absolvit în 2010, aşa cum am arătat, nu avem nici o satisfacţie materială ca urmare a faptului că am depus eforturi atât materiale cât şi intelectuale în cei trei ani de studii, pe care nu ştiu CÂND şi DACÃ le vom mai putea recupera.
Spun aceasta şi în numele unor colegi de an, care nu mai au foarte mulţi ani până la pensie, deci nici timpul efectiv de a mai vedea vreo creştere salarială.
Dar ce mai contează o ţeapă în plus?
Am început să ne obişnuim cu ele.
Întrebarea mea era: ESTE CORECT? (eu zic că nu!)
Dacă nu, CINE ESTE ÎN MÃSURÃ SÃ REMEDIEZE SITUAŢIA?