avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... absolvent de studii superioare (2010) de 3 ANI!!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

absolvent de studii superioare (2010) de 3 ANI!!!!!

-un functionar cu studii medii si vechime in domeniu de peste 15 ani,
termina in anul 2010 studii superioare (3 ani).
Poate fi avansat intr-o alta treapta de salarizare conf. pregatirii (exp.studii superioare) ???
Cel mai recent răspuns: putica , utilizator 21:08, 12 August 2010
In primul rand pozitia din statul de organizare pe care este prevazuta functia dvs. trebuie sa permita o treapta superioara de salarizare. Apoi trebuie ca la postul respectiv sa fie prevazute cu studii superioare. Dar, in marea majoritate a posturilor studii superioare inseamna studii de lunga durata, adica de 5 ani. Trebuie sa va interesati la compartimentul de resurse umane cum sunt prevederile din statul de organizare pentru postul dvs .Succes!
in concluzie fara master, pot fi trecuta pe studii superioare???
pentru ca pina la 31.12.2009 a fost ok
dar cu noua lege 330/2010, nimeni nu stie !!(in institutia mea) ??????!!!

Daca specializarea studiilor este in domeniul in care lucrati, puteti fi promovat fara probleme pe studii superioare (legea 330 spune clar ca absolventii ciclului I Bologna se salarizeaza la nivel de studii superioare de lunga durata). Problema e ca promovarile pentru functionarii publici sunt suspendate pana la 31.12.2010.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Iulie 2010
Kyandra, moderator
Va respect punctul de vedere, dar in institutia mea "capete luminate"
se leaga strict de art. 38 din lg. 330/2009 si spun ca "doar absolventii ciclului I si II Bologna se salarizeaza la nivel de studii superioare de lunga durata" , deci doar ciclul I Bologna sunt studii superioare de scurta durata.
Ultima modificare: Joi, 12 August 2010
functionar "public", utilizator

Alte discuții în legătură

Salarizare absolvent al ciclului i bologna alice0210 alice0210 Buna ziua! Sunt absolventa a ciclului I Bologna ( facultatea de psihologie-pedagogie, specialitatea pedagogie avand la la baza liceul pedagogic) si as dori ... (vezi toată discuția)
Studii de lunga durata sau studii de scurta durata? nicol1970 nicol1970 Sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret, Facultatea se Stiinte Juridice si Administrative, specializarea Administratie Publica, forma de invatamant ... (vezi toată discuția)
Incadrare cu studii superioare iuliana_rosca iuliana_rosca Buna ziua, Va rog sa/mi spuneti cum se face incadrarea pentru cei care termina ciclul I de licenta Bolognia conform cu noua lege unica de salarizare. ... (vezi toată discuția)