Buna seara,
In cadrul unui dosar civil avand ca obiect litigiu de munca instanta s-a pronuntat "gresit" in ceea ce priveste doua capete de cerere in sensul ca au gresit datele exacte (perioadele de acordare drepturi salariale).
Pronuntarea inca nu s-a tehnoredactat spre a fi comunicata, abea a fost data "minuta".
Cum trebuie sa procedez pentru a indrepta aceasta eroare cat mai repede posibil, pana la comunicarea hoatararii?
Va rog, ma puteti ajuta cu un model de cerere in acest sens? Doresc sa indrept eroare numai pe aceste capete de cerere. Litigiu a avut 8 capete de cerere, celelalte solutionandu-se in mod corect
Cu stima
Va multumesc cu respect si stima dl."freeelis".
Cererea o pot depune la tribunal cat mai repede, fara a astepta tehnoredactarea hotararii si comunicarea acesteia in ideea ca se poate corecta dat fiind faptul ca in documentele de la dosar si in sedinta publica din 8 octombrie s-au mentionat corect perioadele iar documentele atesta acest lucru? De altfel sunt notitele grefierului din sala de judecata, si acestea se pot consulta,nu?Se depune prin compartimentul arhiva sau trebuie sa solicit o audienta? Cum trebuie sa procedez?
Cu stima
Pentru a fi sigura daca s-a gresit sau nu este o idee sa solicit un certificat de solutie sau certificat de grefa privind solutia pronuntata, care contine minuta?
Daca am gresit in exprimare sau termeni , imi cer scuze, nu sunt familiarizata cu termenii- am citit in cod de procedura civila.
Cu stima