avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indreptare eroare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indreptare eroare hotarare judecatoreasca

Buna seara,
In cadrul unui dosar civil avand ca obiect litigiu de munca instanta s-a pronuntat "gresit" in ceea ce priveste doua capete de cerere in sensul ca au gresit datele exacte (perioadele de acordare drepturi salariale).
Pronuntarea inca nu s-a tehnoredactat spre a fi comunicata, abea a fost data "minuta".
Cum trebuie sa procedez pentru a indrepta aceasta eroare cat mai repede posibil, pana la comunicarea hoatararii?
Va rog, ma puteti ajuta cu un model de cerere in acest sens? Doresc sa indrept eroare numai pe aceste capete de cerere. Litigiu a avut 8 capete de cerere, celelalte solutionandu-se in mod corect
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 10 Decembrie 2010
Exact la aceste greseli faceti mentiune in cerere ... mentionati si perioadele corecte.
Va multumesc cu respect si stima dl."freeelis".
Cererea o pot depune la tribunal cat mai repede, fara a astepta tehnoredactarea hotararii si comunicarea acesteia in ideea ca se poate corecta dat fiind faptul ca in documentele de la dosar si in sedinta publica din 8 octombrie s-au mentionat corect perioadele iar documentele atesta acest lucru? De altfel sunt notitele grefierului din sala de judecata, si acestea se pot consulta,nu?Se depune prin compartimentul arhiva sau trebuie sa solicit o audienta? Cum trebuie sa procedez?
Cu stima
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2010
Nina1, utilizator
Eu cred ca trebuie sa asteptati sa va vina hotararea .. posibil ca in redactarea acesteia sa nu se fi strecurat greseli ...
Pentru a fi sigura daca s-a gresit sau nu este o idee sa solicit un certificat de solutie sau certificat de grefa privind solutia pronuntata, care contine minuta?
Daca am gresit in exprimare sau termeni , imi cer scuze, nu sunt familiarizata cu termenii- am citit in cod de procedura civila.
Cu stima
Da, puteti merge si solicitati un certificat debgrefa care sa contina minuta.

Alte discuții în legătură

Cum se poate solutiona un litigiu de munca? Nina1 Nina1 Buna seara, Deoarece mi s-a desfacut contractul de munca in mod abuziv si ilegal am actionat in judecata societatea angajatoare. In cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata litigiu de munca Nina1 Nina1 In cadrul unui dosar ce priveste un litigiu de munca ce pot fi considerate cheltuieli de judecata? Cu stima (vezi toată discuția)
Cai de atac si sesizarea forurilor superioare (csm) cristian.turturean cristian.turturean Buna ziua. Va rog frumos sa aveti amabilitatea de a ma ajuta cu un sfat privind rezolvarea in favoarea mea a unei spete. La data 09/02/2012 am depus la ... (vezi toată discuția)