la ora 21 20 a sunat o doamna de la o banca care datorez 2500 ron sa platesc pana vineri macar 700ron in caz contrar luni 18 oct dimineata vine executorul la mine. daca platesc cele 700 intro sedinta ei vorbesc soarta mea mai departe si modalitatii platii. mentionez am spus ca am copil mic si nu pot atata dar a spus e necesar si a vorbit intrun ton foarte jignitor ca mai putin nu e bine numai daca 700 platesc sfarseste exexcutarea mea.
ce parere aveti????? multumesc :(
pai nu gaseam am cautat chitanta era de mult si cred ca lam aruncat . banca poate sami spuna cand am efectuat ultima plata sau daca este pesris???? sau de unde sa aflu situatia ???
de la banca aflati daca mai aveti contract cu ei si cat aveti de plata si cand ati efectuat ultima plata sau daca au cedat creanta...
nu efectuati nicio plata pana nu stiti ce platiti, cat aveti de platit si cand ati platit ultima data
pt o executare silita curg niste etape, nu cred ca va treziti cu vreun executor la dvs pana nu va trimite o somatie de plata . in schimb, pot veni cei de la firma de recuperari (nu sunteti obligata sa deschideti)
ar trebui totusi sa-i spuneti sotului de credit, oricum va afla
Probleme cu banca
mfulga
Buna ziua,
M-am confruntat de curand cu urmatoarea situatie. Pana in septembrie 2007 salariul lunar mi-a fost livrat la o anumita banca. Schimbandu-mi locul ... (vezi toată discuția)