avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general despre oug 13/2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

despre oug 13/2010

Scutirile acordate angajatorului pentru o persoana luata din somaj se calculeaza la salariul de incadrare sau la salariul minim? Este scutit angajatorul si de plata comisionului la ITM ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:21, 18 Octombrie 2010
La pensii,sanatate si 102.Multumesc
La pensii duci normal, ei au explicat ca atata timp cat nu se platateste la ei, nu vor sa modifice programul in sensul ordonantei 13/2010, si nu deranjeaza pe nimeni.
La sanatate poti trece corect, exact dupa ce aplici scutirea, iar 102 e cea mai importanta, pentru ca la finante se si plateste si trebuie sa fie si in concordanta cu, contabilitatea, aici declari exact dupa ce aplici scutirea la toate contributiile.
Multumesc,dar in 102 nu declar contributia intreaga si deductibil ce nu se plateste?Ma gandesc ca in cazul in care firma nu mai indeplineste conditiile de scutire cei de la finante sa poata calcula cuantumul datoriei si majorari si penalitati.Mie asa mi s-a parut corect.
Salutare Simona, asa este cum spui tu, dar cei de aici de la mine din Iasi, accepta greu, sau nu accepta declaratii cu, contributia intreaga si apoi deductibil si la urma de plata. Eu la inceput asa am pus si mi-a primit, si intre timp am primit vreo 3 telefoane de la finanite sa vin sa modifica declaratia.
Mda,intelege fiecare ce poate,ca in degringolda care exista nici nu e greu.Mercic frumos.

Alte discuții în legătură

Oug 13 - urgent balint lucia balint lucia Buna ziua, revin cu un subiect care a mai fost discutat pe forum , dar am unele nelamuriri.Am incadrat o persoana conform oug 13/2010, am obtinut adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Ordonanata 13 /2010 lenareg lenareg Cum se calculeaza si cum se contabilizeaza scutirile prevazute de ordonanta 13/2010 la un salar de incadrare de 720 si vechime de 5%? Declaratiile se ... (vezi toată discuția)
Oug 13/2010 jalina1982 jalina1982 Buna ziua. Va rog daca sa mi spuneti cum se contabilizeaza scutirea de contributii conform oug 13/2010, atat cele retinute de la salariat cat si cele datorate ... (vezi toată discuția)