avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită BIROUL DE CREDIT
Discuție deschisă în Executare silită

BIROUL DE CREDIT

PUTETI SA-MI RASPUNDETI LA O INTREBARE?DACA NU AM SEMNAT UN ACORD CU O INSTITUTIE FINANCIARA NONBANCARA ,AU DREPTUL SA MA RAPORTEZE LA BIROUL DE CREDIT?IN CAZ CA NU ESTE LEGAL CE AS PUTEA SA FAC IMPOTRIVA LOR?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 15:06, 14 Octombrie 2010
@adelinaliana

interventie moderator

Va rog sa nu mai scrieti cu litere mari de tipar si sa cititi Regulamentul de postare in forum.

Detaliati problema dvs.Nu se intelege nimic.Si...nu uitati sa scrieti cu litere mici deoarece scrisul cu litere mari, de tipar, este deranjant si echivaleaza cu a tipa/a urla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea unui imobil donat sau mostenit alina2109nel alina2109nel BUNA ZIUA, AS DORI SA STIU DACA IN URMA NEPLATII UNUI CREDIT DE NEVOI PERSONALE ,SE POATE FACE EXECUTAREA UNUI IMOBIL DONAT SAU MOSTENIT.NU STIU DE ... (vezi toată discuția)
Licitatie deschisa LOREDANITA LOREDANITA Poate fi atribuit un contract de furnizare produse daca la procedura, respectiv licitatie deschisa , s-a prezentat un singur ofertant? (vezi toată discuția)
Contestatie la executare-dosar aflat pe rol la judecatorie GHEORGHE FILIP GHEORGHE FILIP CUM SE POATE ADMITE O CONTESTATIE LA EXECUTARE ...? SUNT FILIP GHEORGHE CONTESTATOR IN PROCES CU BIROUL EXECUTORI JUDECATORESTI -PAVALOIU GEORGETA SI INTIMAT ... (vezi toată discuția)