avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... RECUPERARE CREANTE DE LA RAUPLATNICI
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

RECUPERARE CREANTE DE LA RAUPLATNICI

Cum se pot recupera banii de la o S.C. careia i s-au prestat servicii comerciale,au aceptat facturile stampiland exemplarul rosu iar lucrarile s-au efectuat pe baza de contract?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Bogdan , Avocat 00:18, 19 Octombrie 2010
Amabil,prin notificare,ulterior actiune in instanta
Buna seara! Prin instanta dar mai inainte trebuie sa-i notificati si sa incercati sa rezolvati problema prin intelegere. In cazul in care nu ajungeti la nici un rezultat in discutiile cu acestia ii chemati in judecata. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante Jurist TM Jurist TM Un client cu care ne-am incheiat relatiile contractuale (contract finalizat la termen) refuza sa ne faca plata unei facturi pe motiv ca nu sunt multumiti de ... (vezi toată discuția)
Model notificare TRISUC TRISUC Va rog mult ajutati-ma cu un model de notificare pentru recuperarea banilor cheltuiti de mine pentru repararea terasei (locuiesc la ultimul etaj), de la ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare cu sc - facturi nesemnate, chitante emise dupa efectuarea platii nicoletatl nicoletatl Buna ziua,am o mare problema si neintelegere cu o firma care se ocupa cu amenajari magazine la care am apelat in urma cu 4 luni am incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)