Sunteti proprietar din momentul eliberarii titlului de proprietate!!! Acea adeverinta facea doar dovada ca figurati intr-o anexa a legii 18/1991 cu o anumita suprafata de teren. Acele anexe au trebuit validate de catre comisia judeteana de fond funciar, ulterior intocmindu-se titluri de proprietate persoanelor indreptatite.!!
Asta inseamna ca atita timp cit ai adeverinta si nu ai titlu nu esti proprietar!Nu poti vinde,nu poti folosi acel teren pentru ca e posibil ca comisia judeteana sa nu valideze acea anexa, nu?Uni avocati spun ca terenurile vindute in baza acelei adeverinte cu hirtie de mina nu au nici o valabilitate,iar alti avocati spun ca au valabilitate!De multe ori avocatii se contrazic intre ei iar noi nu mai stim exact cine are dreptate!
Teren furat de primarie!
dncl
Buna seara!In 91 am revendicat un teren care a apartinut tatalui meu dupa care mi sa dat o adeverinta.Titlu a venit mai tirziu dar fara acel teren!Intre timp ... (vezi toată discuția)
Act vinzare cumparare
dncl
Buna seara!In titlu de prprietate din 97 al tatalui meu a fost trecut un teren pe care are act de vinzare cumparare din 72! Primaria chiar sa nu fi stiut de ... (vezi toată discuția)