avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In baza carui articol se face cererea ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In baza carui articol se face cererea ?

Daca trebuie facuta o cerere catre comandantul penitenciarului in care o persoana a executat o pedeapsa, persoana fiind acum in libertate, ce articol din lege trebuie invocat pentru a nu fi refuzata . Se specifica in Legea 275/2006 ceva in acest sens ? Persoana nu se mai afla in stare de detentie. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: waly_1 , utilizator 20:04, 14 Octombrie 2010
Precizati ce anume solicita Penitenciarului.
Persoana doreste sa isi vada dosarul individual si cel medical si sa copieze o parte din paginile acestor dosare. Este insa posibil sa nu i se permita , de aceea eu vreau sa stiu ce articol trebuie sa invoce in cererea adresata directorului penitenciarului. Pentru a fi cererea efectuata corect.
Daca va fi respinsa cererea de catre comandantul penitenciarului,petitionarul se poate adresa cu sesizare catre Administratia Nationala a Penitenciarelor.
În baza Ordonanței Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, aprobată, cu modificări şi completări, prin Legea nr.233/2002.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesul la dosare personale ContSters159341 ContSters159341 As dori sa stiu daca este posibil ca o persoana care a efectuat o pedeapsa privativa de libertate are posibilitatea de a intra in posesia copiei dosarului de ... (vezi toată discuția)
Timpul maxim prevazut de lege in care angajatorul este obligat sa raspunda angajatului szityi szityi Buna ziua. Va rog să-mi spuneţi care este timpul maxim prevăzut de lege în care angajatorul (bugetar) este obligat să ne răspundă în scris la o ... (vezi toată discuția)
Pensie furata sperantagabi sperantagabi drgi pensionari invatatima cui sa ma adresez sa verifice pe cineva care ia pensie de boala de vrreo 10 ani pe ne drept poate asa vom putea sa scapam de uni ... (vezi toată discuția)