MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat	    

teodorescuioana 
	    	Utilizator

teodorescuioana 
	    	Utilizator	    

annamariacir	                   

Buna ziua. Imi cer scuze daca s-au mai pus aceste probleme dar imi este aproape imposibil sa caut prin miile de discutii :)
Prima mea intrebare este daca ... (vezi toată discuția)
	                    annamariacir	                   

Buna ziua. Imi cer scuze daca s-au mai pus aceste probleme dar imi este aproape imposibil sa caut prin miile de discutii :)
Prima mea intrebare este daca ... (vezi toată discuția)

Soamz	                   

Buna ziua,
Prietenul meu a fost prins in timp ce conducea sub influenta alcoolului. Pentru o concentratie de 0.46mg/in aer expirat, fara sa fie dus la ... (vezi toată discuția)
	                    Soamz	                   

Buna ziua,
Prietenul meu a fost prins in timp ce conducea sub influenta alcoolului. Pentru o concentratie de 0.46mg/in aer expirat, fara sa fie dus la ... (vezi toată discuția)

marduk	                   

am un prieten care a fost prins cu arme albe la el pe strada de jandarmerie....i s-a luat declaratia si i s-a facu proces verbal de ridicare al acelor ... (vezi toată discuția)
	                    marduk	                   

am un prieten care a fost prins cu arme albe la el pe strada de jandarmerie....i s-a luat declaratia si i s-a facu proces verbal de ridicare al acelor ... (vezi toată discuția)