va rog sa-mi spuneti daca se poate anula un act aditional care nu este inregistrat la ITM, este semnat doar de salariat, angajator si inspectorul care scrie in C.M,
La itm nu este vizat de catre inspectorul care are firma, din simpul motiv ca platim 0.25 si nu mai este nevoie si de viza itm.( nu mai primesc actele aditionale)
mentionez ca salariatul dupa semnarea actului aditional a parasit societatea.
un act aditional al unui contract urmeaza soarta contractului; cum doriti d-voastra sa-l anulati? unilateral, nu se poate; isi poate inceta efectele numai cu acordul partilor, iar in lipsa acordului, printr-o actiune in instanta in contradictoriu cu angajatul.
avocat Cristina Popescu
Buna ziua. Nu va inteleg.
Am inteles ca pastrati carnetele de munca la sediul firmei. Se opcupa o persoana autorizata sa opereze aceste carti. Dar nu trebuia sa inregistreze acesta persoana actul aditional in carnetul de munca al salaritului, la termenii satbiliti prin lege?
pastram cartie de munca la sediul firmei, actul in cauza a fost factu dintr-o eroare a directorului de dep. care nu a stiut ca salariatul este in preaviz incepand cu 01.09;
si deci nu este inregistrat la itm...deoarce nu sa mai primesc de catre insp.de la itm-ilfov
Sediu social
alexandra68
Am o firma care si-a mutat sediul social in iunie 2009 din cluj. Cum se procedeaza pentru a depune declaratiile de comision si statele de plata pe luna iulie ... (vezi toată discuția)