avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit forfetar

buna ziua,
Vreau sa preiau o firma de la cineva cu activitatea suspendata. din moment ce firma respectiva nu a avut niciodata profit imi puteti spune de cand incep sa platesc forfetarul daca eu incep sa functionez din luna aceasta.
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 11:36, 15 Octombrie 2010
Impozitul minim, deci nu forfetar, a fost in vigoare pana la 30,09,2010.
Daca incepeti activitatea luna acesta si nu inregistrati profit nu o sa paltiti nimic, pana la 31,12,2010, daca pana atunci nu o sa inregistrati profit. De la inceputul anului viitor se vorbeste de impozit forfetar, dar mai e pana atunci..............

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma fara activitate-cifra de afaceri zero nechita nechita firma nu a avut activitate de la infiintare. cum pot sa am profit si impozit pe profit??? (vezi toată discuția)
Suspendarea activitatii - impozit forfetar edelta edelta Buna ziua, Daca poate cineva sa-mi spuna daca suspendara activitatii firmei este o solutie pentru evitarea impozitului forfetar pentru firmele care nu au ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit srl elishepherd elishepherd Am 21 de ani si sunt studenta. In luna aprilie 2010 am infiintat o SRL insa pana in prezent nu am avut nici un profit. Nu exista nici bunuri inregistrate pe ... (vezi toată discuția)