Buna ziua am si eu o intrebare in legatura cu o problema...prietena mea a fost internata in spital anul trecut in luna noiembrie pentru o problema endocrinologica ...ea era atunci prospata absolventa de facultate(medicina carol davila) si am sunat la CASMB si am intrebat daca este asigurata si mi-au raspuns ca 3 luni de la terminarea facultatii este asigurata cu conditia ca sa aiba sub 26 de ani (avea 24 de ani)...am mers la spital si a fost internata dar sub calitatea de asigurat student chiar daca ea era absolventa de o luna (a aratat acolo adeverinta de absolvire )...apoi am sunat din nou la casmb si am primit alt raspuns din partea lor ca de fapt ea nu este asigurata si ca trebuie sa plateasca asigurarea pe 6 luni retroactiv....intrebarea mea este poate sa apara vreo problema daca am platit asigurarea pe 6 luni si am dus la spital adeverinta de asigurat , adevarat cu intarziere...am dus adeverinta de asigurat si au zis ca nu este nici o problema si i s-a facut externarea...va multumesc astept raspuns...mentionez ca ea era o persoana fara veniturii prin dovada adeverintei de venit de la fisc...