avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... conventie civila
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

conventie civila

se poate face coventie civila pentru administrator imobil si femeia de servici?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 19:39, 31 Octombrie 2010
Cititi pe adresa de mai jos un articol care acopera foarte multe situatii:
[ link extern ]
suneti-mi va rog pentru conventii civile se vor calcula ca si la contractul individual de munca contributii si pentru "angajator"sau numai pentru angajat". va multumesc
Pentru acele conventii sau contracte civile unde legislatia va obliga sa calculati contributiile, le calculati, retineti si platiti atat pe cele ale beneficiarului venitului cat si pe cele ale platitorului de venit in cote diferentiate asa cum prevede legislatia.
La contracte civile si conventii nu se discuta de angajat si angajator. Acesti termeni sunt folositi pentru relatiile stabilite prin contracte de munca inregistrate la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare stoianavadanei stoianavadanei va rog sa-mi spuneti, daca femeia de serviciu la asociatia de proprietari este angajata cu conventie civila nu cu c.i.m. iar asociatia plateste toate taxele ... (vezi toată discuția)
Contract de munca sau conventie civila IRIMESCU NICOLAE IRIMESCU NICOLAE Sint de mult timp administrator, contabil + casier la blocul unde locuiesc. Acum citeva saptamini am primit de la un bloc vecin oferta de a prelua asociatia si ... (vezi toată discuția)
Conventie de prestari servicii sau contract individual de munca? Maria2143 Maria2143 Buna seara! Care este forma legala de angajare a personalului: presedinte, cenzor, administrator, femeie de serviciu, portar intr-o asociatie de ... (vezi toată discuția)