avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate am dat un anunt in monitor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

am dat un anunt in monitor

am dat un anunt de pierdere a unui act, in monitorul oficial, trebuia sa iasa pe 15 octombrie 2010, acum nu stiu cum sa gasesc acest anunt in monitor... cine ma ajuta?
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 11:41, 16 Octombrie 2010
Mergeti la biroul M.Of. unde ati dat anuntul si solicitati publicatia in care v-a apartul anuntul.Sunt obligati sa va dea ziarul fara alte costuri, intra in pretul auntului.
TOATE monitoarele oficiale le poti gasi aici:
[ link extern ]

Pierderile se dau in Monitorul Oficial partea a 3-a

Dar Monitorul din 15 octombrie (de ieri) nu a aparut inca. Nu a fost publicat. Ultimul este din 14. Mai incearca luni, marti.

Alberto Kurtyan
Mergeti la biroul M.Of. unde ati dat anuntul si solicitati publicatia in care v-a apartul anuntul.Sunt obligati sa va dea ziarul fara alte costuri, intra in pretul auntului.

Asa este, vi-l da dupa ce il primeste, adica aprox. 2 saptamini de la publicare.
Va trebui sa fiti rabdatoare.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monitorul oficial Alexandru Focia Alexandru Focia Am declarat un certificat de inregistrare la un s.r.l. pierdut. Cum aflu exact in ce M.Of. a fost publicat anuntul si cum pot intra in posesia ... (vezi toată discuția)
Anexa la decizie asociat unic - contorul de cuvinte mmarcelcozma mmarcelcozma Doresc să întrb daca se contorizeaza şi antetulcu denumirea societăţii , CUI . Nr in reg . comerţului . (vezi toată discuția)
Divizare srl sebirelli sebirelli Buna. Va rog sa ma ajutati cu niste informatii despre divizarea unui srl. Divizarea se face voluntar, din srl-ul vechi se desprinde inca unul. Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)