S-a hotarat, aprobat sau modificat legea privind indemnizatia pt crestea copilul de pana la 2 ani , respectiv 3ani ?
Am inteles ca s-ar fi facut o noua modificare stie cineva ?
Nici vorba de vreun deranj. In fond, aici raspunsurile fiind benevole si neimplicand nici o obligatie nu vad de ce s-ar simti cineva deranjat doar pentru ca e duminica, cata vreme are la indemana tasta Shut Down.
Si nici ironica n-am vrut sa fiu, dar daca tot sunt pe un forum nu-mi place sa vorbesc (scriu) tern ca-ntr-un raport. Necazul e ca uit uneori ca aici lipsesc inflexiunile vocii si ca ceea ce eu am vrut sa fie doar haios poate fi interpretat ca ironie.
Nu am primit aprobarea pt acordarea indemnizatiei de cresterea copilului deoarece, citez "solicitantul nu a realizat in ultimul an anterior datei nasteri copilului, timp de 12 luni, venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit ...571/2003".
Sotia mea a fostangajata cu carte de munca, prof de lb rom, titulara pe post
din 1.03.2006-1.03.2007.
din 1.03.2007-1.06.2007 concediu medical.
1.06.2007-1.10.2007 concediu de odihna.
1.10.2007-31.12.2007 concediu medical.
Copilul (FILIP) s-a nascut pe 22 sept 2007.
V-AS RUGA O EXPLICATIE, De ce s-a respins dosarul?
ciudat...sper ca acel concediu medical a fost intocmit cf legii si cel de odihna la fel ...probabil e de acolo probl....nush ce sa zic....urat....o adev de la centrul bugetar al scolii si de la inspectoratul jud sa dovedeasca ca a platit impozit pe profit...si de la ITM...B-)