avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... autorizatie modificarii constructie in apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

autorizatie modificarii constructie in apartament

Buna ziua, as dori sa stiu si eu de la un jurist sau de la cineva care se pricepe fff bine cat m-ar costa autorizatia de construire a unui balcon la parterul unui bloc si care ar fi amenzile in cazul construirii acestuia fara autorizatie.
Dar hai sa o luam de inceput: am un aprtament la parterul blocului unde am marit balconul aliniindu-l cu cel de la etajul 1(care este din constructie), deoarece balconul meu era foarte ingust; si acum s-a trezit un fost securist dupa 20 de ani sa faca poze la toate balcoanele de la toate scarile si sa le trimita la primarie.
De acee va rog respectuos sa-mi spune-ti cat m-ar costa o autorizatie de construire sau de modificare a proiectului initial si de unde as putea sa o ridic SAU la ce amenda sa ma astept.
Va multumesc respectuos, Adriana
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:42, 16 Octombrie 2010
Mergeti la primarie la serviciul Disciplina in constructii si aflati ce demersuri trebuie sa faceti. Va trebui sa contactati un arhiotect care sa faca un proiect si acesta sa fie aprobat apoi de specialistii din primarie. Nu asteptati amenda. amenada nu rezolva intrarea in legalitate, nu tine loc de autorizatii. Adica, daca o sa primiti amenda tot va trebui sa obtineti autorizatii, sa faceti proiect ...
Asa ca incercati si intrati in legalitate prin acest serviciu din primarie sau contactati un arhitect autorizat care va face proiectul si va indruma in obtinerea autorizatiilor si aprobarilor. Acest lucru trebuia sa-l faceti cu ajutorul firmei care a realizat lucrarea, daca ati facut lucrarea cu o firma serioasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire balcon la parter ContSters252142 ContSters252142 Cu respect, Forum Doresc sa va supun atentiei 2 situatii: [1] Locuiesc la parter intr-un bloc de 4 etaje, ... (vezi toată discuția)
Intrarea in legalitate cu balcon contruit la parter shokaliptiku shokaliptiku buna seara. problema sta in felul urmator: avem in plan sa cumparam apartament la parter + balcon. balconul apare in acte ( act vanzare cumparare - ... (vezi toată discuția)
Balcon sub balcon natasa13 natasa13 Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu 4 et., la parter, iar parterul nu este prevazut cu balcon. Daca doresc sa construiesc unul la fel ca cele existente, nici ... (vezi toată discuția)