avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 175/2010 ..neconstitutionala ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 175/2010 ..neconstitutionala ?

Buna ziua,
As vrea sa stiu si eu va rog daca legea 175/2010 a fost declarata neconstitutionala. Un link ar fi de mare ajutor. Eu am incercat sa caut in Monitorul Oficial si pe site-ul Curtii Constitutionale, insa fara succes.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adrian 977 , utilizator 23:14, 25 Octombrie 2010
Pana in momentul de fata Curtea Constitutionala nu a fost investita sa se pronunte daca respectiva prevedere legala contine dispozitii neconstitutionale
Adrian 977 a scris:

Buna ziua,
As vrea sa stiu si eu va rog daca legea 175/2010 a fost declarata neconstitutionala. Un link ar fi de mare ajutor. Eu am incercat sa caut in Monitorul Oficial si pe site-ul Curtii Constitutionale, insa fara succes.
Multumesc anticipat.

NU!
Profitati de ea, cum va duce gandirea in interpretarea legii si functie de situatiile concrete!
Succes!:)
Multumesc mult tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptie de neconstitutionalitate a oug 62/2010 crysenc21 crysenc21 Stie cineva nr. Deciziei Curtii Constitutionale prin care a fost declarat neconstitutional art. 5 din Legea 221/2009 privind condamnarile cu caracter politic - ... (vezi toată discuția)
Neconstitutionalitate zenga zenga As dori sa stiu daca art. 11 din O.U.G. 55/2002 sa declarat neconstitutional. Unde pot gasi aceasta decizie a Curtii Constitutionale pana la publicarea in ... (vezi toată discuția)
Curtea constitutionala a facut noi precizari legate de decizia nr. 685/ 2013 POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Astazi, pe site-ul juridice.ro a fost publicat un comunicat de presa al Curtii Constitutionale din data de 17 septembrie 2013. COMUNICAT DE PRESĂ În ... (vezi toată discuția)