r.gabi a scris:
Puteti lua legatura telefonic cu procurorii,puteti trimite o cerere,prin care sa aratati cum s-au petrecut lucrurile si apoi ,probabil,ca veti fi citat din nou.
Daca nu veti fi citat,iar dosarul va ajunge in instanta,aveti timp pana la citirea rechizitoriului sa va constituiti parte civila direct in instanta de judecata.
Domnule
r.gabi multumesc pentru bunavointa de a-mi raspunde, iar sfaturile dvs., intotdeauna au fost de un real folos...cel putin in ceea ce ma priveste pe mine...:)
am urmat recomandarea dvs si am trimis un inscris catre Parchet, in care am prezentat situatia de fapt, totusi nu exclud posibilitatea de a ma trezi cu o eventuala amenda pentru neprezentare la data si ora mentionata in citatie, desi, asa cum am mai spus am fost prezent la ora stabilita in vederea audierii...
(!) ar fi posibila aplicarea unei amenzi in situatia expusa !?
de asemenea precizez ca inca din momentul depunerii plangerii prealabile am specificat in continut ca inteleg sa ma constitui parte civila cu suma de XXXX
daca audierea mea ar fi avut loc, in mod categoric mi-as fi mentinut argumentele expuse in plangerea prealabila si de aceea va intreb
(!!) daca o declaratie ulterioara depunerii plangerii este obligatoriu a-i fi luata partii vatamate !?
In speranta ca ma mai puteti ajuta cu cateva lamuriri in ceea ce priveste procedura penala, va multumesc si va asigur de intreaga mea consideratie !