avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazier judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazier judiciar

In perioada 1992-1993 am executat o pedeapsa de 2ani si 6 luni,din 1993 si pina acum nu am mai avut nici un fel de probleme cu legea, in aceste conditii in cazierul judiciar mai apare fapta comisa?MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:34, 18 Octombrie 2010
Daca nu veti face o cerere de reabilitare, cazierul tot va apare.
Daca in cazierul judiciar veti gasi inscrisa acea fapta,aveti posibilitatea sa formulati instantei competente o cerere de reabilitare judecatoreasca.
Atasati la cerere:
1.hotararea judecatoreasca,de condamnare, definitiva ,legalizata
2.biletul de liberare din penitenciar
3.dovada achitarii eventualelor despagubiri civile si a cheltuielilor de judecata la care ati fost obligat de instanta
4.atasati 2-3 caracterizari din partea unor vecini si/sau colegi de munca care sa aarate comportarea dvs in societate si in afara ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reabilitare judecatoreasca simona799 simona799 Buna ziua! Am si eu o intrebare. In cazul introducerii unei cereri de reabilitare judecatoreasca trebuie sa mentionez in cerere ca doresc sa se 'radieze' ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea yo_victor yo_victor cine poate sa imi zica exact cum trebuie formulata o cerere pt. reabilitarea de drept ; vreau sa o fac direct acolo la caziere (vezi toată discuția)
Cum fac reabilitarea ? mufyss_78 mufyss_78 Am fost condamnat la 3 ani inchisoare pemtru art.208~209,in anul 1998 am executa pedeapsa elberinduma conditionat.Mam reintegrat in societate creindumi o ... (vezi toată discuția)