am o societate comerciala infiintata in 2003 a carei activitati nu a inceput inca...din lipsa de inspiratie :(( . As vrea s-o vand si ma intereseaza,daca sunteti la curent cu preturile, cu cat as putea s-o vand si ce ar trebui sa am in vedere. Ce fac cu capitalul social? Pot sa-l scot? Inainte sau dupa vanzarea ei? Va multumesc mult.
Si eu zic la fel nu o vinde:D Dao degeaba :)) oricum mai mult cheltui daca o tii fara a o folosi:O
Stii ca la un moment dat iesisera vreo doi demonstranti care strigau " nu ne vindem tara" si au avut dreptate, am dato moca:((:((:((:((:((, Macar de luam ceva pe ea :((:((:((:((
Multumesc tuturor pentru sfaturi. Am vandut-o pe 3 februarie cu 400 euro. Apreciez ca ati incercat sa ma sfatuiti. Cum spunea si "cicos" , sunt multi care doresc sa cumpere o firma tocmai pentru vechimea ei... Mi-am scos si capitalul social de 2 milioane lei vechi. " ovidiumax " ,too late... Am platit la Registrul Comertului vreo 500mii lei vechi un certificat de atestare fiscala sau ceva de genul asta...unde se preciza ca au fost depuse bilanturile la timp de la deschiderea societatii si pana in prezent si ceva la D.G.F.P. si cam atat.