avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident rutier cu vatamare corporala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident rutier cu vatamare corporala

Buna ziua, am si eu o dilema, am fost implicat recent intr-un accident de circulatie, toata lumea stie ca e vina lui, pana si el recunoaste, politia a zis sa ne intelegem pe cale amiabila si el a vrut acelasi lucru la inceput, dar apoi fiind sfatuit de nu stiu cine, a zis ca nu mai vrea si in mod cert se va ajunge la proces, intrebarea mea este pentru o fractura pe care o are sotia mea si restul de contuzii, cat se cere dauna morala, estimativ macar, ca nu am nici cea mai vaga idee? ca daunele materiale
cu doctori si rmn-uri si medicamente stiu la cat ajunge, dar sunt curios de daunele morale (nici nu vreau sa-l bag in faliment pe om)
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 20:18, 20 Octombrie 2010
urmeaza sa le apreciati in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale acordate prin certificatul medico-legal si de asemenea de incadrarea juridica a faptei.
avocat Cristina Popescu
Dumneavoastra apreciati cunatumul daunelor morale. Consultati si un avocat in acest sens.
Cred ca 5000 lei este rezonabil.
Cel mai bine este sa va angajati un avocat.Cheltuielile pe care le veti face cu onorariu vor fi recuperate de la autorul accidentului iar avocatul va stii sa va indrume conform probelor din dosar
Multumesc pentru promptitudine, dar in cazul in care omul chiar nu are de unde sa plateasca daunele materiale si morale cum se procedeaza, si recurge la executare silita, sau?

Alte discuții în legătură

Accident rutier lorelay_k lorelay_k Am fost implicata intr-un accident rutier in care eu sunt partea pagubita. Persoana vinovata s-a dovedit, de catre politie, ca nu are permis de conducere, are ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu un sergent angajat in mapn alin2314 alin2314 am fost lovit de un militar pe trecerea de pietoni care se deplasa la locul de munca si am suferit mai multe fracturi am cml 35-40 zile de la medicul legist ... (vezi toată discuția)
Daune din accidente Hcom Hcom Acum ceva timp am avut un accident pe centură Bucureștiului ,unul cu o vitanja m-a acroșat si m-a împins i separatorul de benzi ,mașina dauna ... (vezi toată discuția)