Buna ziua. Mi`a fost suspendat permisul pe motiv ca am consumat bauturi alcoolice, alcoolemia iesita in aparatul etilotest a fost de 0.68. Intrebarea mea este daca domnii politisti au dreptul de a-mi pune aparatul etilotest si suspenda dreptul de a conduce , eu fiind stationat cu masina parcat regulamentar, dar ei sustinand faptul ca am trecut cu masina pe langa dansii dar nu am oprit, neputand aduce nici o dovada la acest fapt (ex. poza sau filmare ). Ca urmarea mi-au dat doar o dovada cum ca mi-au retinut permisul de conducere spunandu-mi ca P.V imi va fi inmanat la terminarea anchetei, aceea de a-mi face dosar penal. Vreau sa stiu daca am orice sansa in tribunal pentru ca as dori sa fac contestatie la faptul ca eu am condus un autovehicul pe drumuri publice sub influenta bauturilor alcoolice, eu avand ca martori 2 prieteni care erau cu mine in masina cand domnii agenti mi-au cerut sa le inmanez documentele mele si ale masinii.
V-am sfatuti ,nu la comandant,la judet si chiar la IGPR-Directia de Circulatie Rutiera.
Angajati avocat din alt judet,daca lucrurile iau o intorsatura neplacuta.
Cred ca o sa se amane foarte mult treaba asta si o sa stau un timp foarte lung fara permis pana voi ajunge la tribunal si se va clarifica situatia. Va multumesc
Cred ca o sa se amane foarte mult treaba asta si o sa stau un timp foarte lung fara permis pana voi ajunge la tribunal si se va clarifica situatia. Va multumesc
[/quot
Intr-adevar va dura ceva ,dar poate cei doi nu vor mai fi in politie pentru ca asemenea persoane,fac de ras si uniforma si institutia.
Mult succes !