avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legi si norme de functionare after school
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legi si norme de functionare after school

Vreau sa-mi infiintez un after school. Ma intereseaza dupa ce legi si norme functioneaza aceasta institutie. Va multumesc pentru orice ajutor.
Loredana-M
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 12:36, 27 Ianuarie 2008
Ma bucur ca am sustinatori;)
stiu o scoala in cadrul caruia au facut after school Comitetul Parintilor constituiti intr-o asociatie...si fac donatii lunare din care platesc spatiul, catering si pe invatatoare care sta mai mutl cu copii ....uneori mai fac donatii si sub forma de materiale....foarte dragutz nu am ce zice...lasi copilul la scoala de la 7 la 16 si te-ai scos B-)
Cred ca apar automat probleme cu finantele daca se infiinteaza un ONG.
Acum sunt in ceata total. Pina la urma cum functioneaza un after school?
asociatie.....asociatii fac donatii ca sa plateasca toate alea alea....:) nu ai nevoe de la ministerul educatiei nimic....si mai departe cel mai bine iei un consilier juridic de manutza...si mergi sa faci asociatia :) si gata :P B-)

Alte discuții în legătură

Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)
Program after school nicoletasilvesan nicoletasilvesan Buna ziua, Sunt profesor si as dori sa stiu daca pot organiza in scoala cursuri de after school si sa pot fi platita cu bani obtinuti din sponsorizari. ... (vezi toată discuția)
Infiintare after school prin asociatia de parinti carmen2010 carmen2010 In urma cu 2 ani am infiintat o asociatie de parinti la o scoala din Bucuresti, ea functionand si in prezent. Scopul asociatiei era de a sustine activitatea de ... (vezi toată discuția)