Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

ce trebuie facut sa fiu scutit de cheltuielile de judecata
~ final discuție ~
 costels87	                   

Buna ziua. Daca am depus o contestatie la procesul verbal de contraventie, se ajunge in instanta si pierd, voi fi obligat si la plata cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)
	                    costels87	                   

Buna ziua. Daca am depus o contestatie la procesul verbal de contraventie, se ajunge in instanta si pierd, voi fi obligat si la plata cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)

moraru alexandru	                   

intr-un proces (contestatie in anulare)cu un singur termen ,avand in vedere ca nu am solicitat cheltuieli de judecata prin intampinare ,mai pot solicita ... (vezi toată discuția)
	                    moraru alexandru	                   

intr-un proces (contestatie in anulare)cu un singur termen ,avand in vedere ca nu am solicitat cheltuieli de judecata prin intampinare ,mai pot solicita ... (vezi toată discuția)

BADEA MARIA	                   

Din ce cheltuieli se suporta onorariul avocatului in situatia unui proces pierdut? (vezi toată discuția)
	                    BADEA MARIA	                   

Din ce cheltuieli se suporta onorariul avocatului in situatia unui proces pierdut? (vezi toată discuția)