Cum sau de la ce institutie pot obtine o adeverinta care sa confirme faptul ca am fost angajat cu carte de munca la o unitate (Cooperativa Agricola) in perioada 1982 -1992, grupa de munca in care am lucrat si veniturile realizate lunar (aceasta fiindu-mi necesara pentru intocmirera dosarului de pensionare) daca unitatea nu mai exista (s-a desfiintat) si nici nu mai exista arhiva cu documentele contabile?
Mentionez ca aceasta vechime este trecuta in cartea de munca dar pentru dosarul de pensionare mi s-a solicitat si o adeverinta care sa contina datele mentionate mai sus.
Va multumesc!
Am incercat si la primarie dar raspunsul lor a fost ca ei nu ai preluat statele de plata, ca au preluat decat "borderouri lichidare norme". Atat cuprinde raspunsul lor. Inteleg din asta ca ei nu pot elibera adeverinta de care am nevoie. Puteti sa-mi spuneti vreo lege prin care sa-i pot "determina" pe cei de la primarie sa-mi elibereze o astfel de adeverinta...
Nu aveti cum sa-i obligati, daca nu ei au preluat arhivele CAP-ului. Trebuie sa aflati unde sunt arhivele. Incercati la Arhivele Statului, cum v-a spus domnul Tudor.
Multumesc pentru informatia privind Arhivele Statului. O sa incerc si acolo dar se pare (am inteles din surse neoficiale) ca arhiva acestui CAP nu a fost preluata de nimeni si ca a fost distrusa din iresponsabilitatea celor care au cumparat activele fostului CAP. Cred ca nu mai am nicio sansa, din pacate.