avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Program facturare gratis
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Program facturare gratis

Buna ziua,
Am nevoie urgent de un program de facturare gratis cu care sa pot face si facturi de storno ca am descarcat un program si am ramas uimita ca nu pot face si facturi cu valoare negativa.
Este urgent!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: larralex , utilizator 07:48, 27 Aprilie 2012
Kit-ul de instalare poate fi descarcat de la www.infokam.ro/fact.msi. In versiunea gratuita exista anumite limitari dar se pot intocmi facturi (chiar si cu cantitate negativa) si chitante si se poate tine si o evidenta sumara a clientilor.
Buna, eu iti recomand EuroFacturi, este un program simplu de folosit si util.Poti sa il descarci de aici www.speedsoft.ro
Eu zic ca ar fi totusi bine sa folosim tehnica asa cum o face lumea civilizata a zilelor noastre, de fapt de prin anii 1960. Un program de facturare - [ link extern ]
face o mica parte din treburile pe care le fac solutiile profesionale pentru afaceri, programe care automatizeaza atat toate documentele, cat si procesele unei afaceri. Un astfel de program erp (planificarea resurselor companiei) - [ link extern ]
presupune introducerea o singura data a informatiilor, sa zicem comanda clientului, si face singur tot, inclusiv cearceafurile contabile.
Mai mult, exista erp-uri open-source (cod sursa gratuit) ce au depasit in functionalitati si performante sistemele proprietare. Pentru cei mai putin tehnici insa, atentie! open source inseamna acces gratuit la codul sursa dar instalarea, implementarea (configurarea), intretinerea, inseamna multa munca.
Dupa numarul de downloaduri si instante instalate liderul e Openbravo si au partener in Romania pe Kerp - [ link extern ]
care pe langa programul erp ofera si solutii Helpdesk, CRM si Business Intelligence.
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2012
larralex, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de gestiune magazine nefis nefis buna ziua. va rog sa-mi spuneti pentru un interviu de angajare daca sunt intrebat,care sunt cele mai utilizate programe de gestiune. va multumesc.succes. (vezi toată discuția)
Drept la root masayoshi masayoshi \"root\" este numele de utilizator sau contul care are acces la toate comenzile si fisierele dintr-un sistem de operare de tip Unix. Unele dispozitive ... (vezi toată discuția)
Inregistrare software servicii software as a service (saas) la orda oportunitate sau obligativitate? mihaimg mihaimg Buna ziua, Citind OG 25/2006 si toate modificarile cu privire la dreptul de autor si obligativitatea inscrierii oricarui program pentru calculator in ... (vezi toată discuția)