avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare

Am si eu o rugaminte la Dvs ! cu un raspuns
Am un dosar de contestatie la executare in care trebuia sa achit anumite cheltuieli de judecata eu fiind contestator . Intimatul a prezentat in instanta un document sub semnatura privata falsificata
Contestatia mi'e fost respinsa de catre judecatorie , cu drept de recurs
Unde trebuie sa depun recursul ? la instanta de fond [ judecatorie ] ? sau la tribunal - instanta superioara ?
Cum trebuie formulata actiunea ? apel sau recurs ?
Va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 20:57, 20 Octombrie 2010
la judecatorie trebuie sa depuneti recursul.
Aveati posibilitatea ( consider ca inca o aveti inclusiv in instanta de recurs) sa cereti inscrierea in fals a acelui..inscris.
In rest: Judecatorie, recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalificarea unei cai de atac catre o instanta superioara ContSters139112 ContSters139112 Buna seara, am o intrebare daca ma poate ajuta cineva...,respectiv am formulat o contestatie in anulare impotriva deciziei irevocabile din recurs ptr. ... (vezi toată discuția)
Intampinare recurs contestatie la executare silita pe art. 312, al. 3 si 5 sau pe inscrierea in fals? ctm ctm Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Contestatie la executare silita, bazata pe un contract de imprumut CAR pensionari, intocmit prin falsificarea semnaturii. ... (vezi toată discuția)
Recurs litigiu de munca ContSters269240 ContSters269240 daca la fond nimeni nu a facut referire la faptul ca eram unic intretinator, pot aduce la recurs hirtie de la financiar prin care sa demonstrez? firma nu a ... (vezi toată discuția)