avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA deductibilitate tva leasing
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

deductibilitate tva leasing

Am achizitionat o masina pe firma in data de 07.09.2010, sunt utilizator conf. contract de leasing. Am platit un avans de 20.000 lei, iar restul il voi achita conform facturilor , lunar.Firma are ca obiect de activitate asistenta veterinara.
INTREBARE: se deduce TVA-ul lunar din facturile de leasing?
Va multumesc anticipat ptr.ajutor.:vishenka:
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:19, 20 Octombrie 2010
daca sunteti platitor de tva , activitatea de medicina veterinara nefiind activitate scutita , atunci da, se deduce tva aferent ratelor de leasing si avansului, mai putin tva aferent valorii reziduale, indiferent de momentul la care aceasta este facturata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere tva contract leasing Catalinabcr Catalinabcr Buna seara, Am o societate comerciala care doreste sa achizitioneze in leasing un autoturism pe o perioada de 12 luni cu un avans de 90 % . In acest caz ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate tva mihaelarad mihaelarad Vreau sa achizitionez un autoturism in leasing pe firma! Obiect de activitate \"Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de ... (vezi toată discuția)
Tva - facturi leasing amaliaionut amaliaionut Buna ziua , Va rog sa imi spuneti daca se deduce TVA-ul de pe facturile de la leasing si avans . Mentionez ca autoturismul ce intentionam sa il ... (vezi toată discuția)