avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
dislexic a scris:

hm, si raspunsurile? :D

Stimate Domn Elis!
Vă rugăm respectuos să afişaţi răspunsurile la grila publicată.
ªi aşa emoţiile au început să apară, iar timpul este limitat şi/sau s-a concentrat psihic în aceste zile.
Vă mulţumim anticipat.
Cu stimă, consideraţie şi respect INM.:coffee:
P.S. Apropo, Stimate Domn Elis, dvs. aţi dat vreodată examen de admitere la INM?.
Dacă nu, de ce nu încercaţi?
Pentru moment nu am cum sa le postez intrucat sunt la servici si sper sa le postez dupa amiaza cu maxima urgenta. :)

Da, am dat la INM ... ;)
Mulţumim frumos!
Cu stimă, respect şi consideraţie, INM.:coffee:

Stimaţi Colegi!
S-a afişat pe site-ul CSM-lui, repartizarea candidaţilor pe săli ptr. examenul de duminică.
MULT SUCCES TUTUROR!!!:luck:
Ultima modificare: Miercuri, 27 August 2008
INM, utilizator
bine v-am regasit , eu de vreo doua zile am intrat in febra examenului si orice citesc nu ma mai pot concentra ...#-o:-/.... oare numai eu patesc asa???
rares.serban a scris:

bine v-am regasit , eu de vreo doua zile am intrat in febra examenului si orice citesc nu ma mai pot concentra ...#-o:-/.... oare numai eu patesc asa???

Dragă Rareş!
Cu siguranţă, nu eşti singurul în această situaţie.
Dar nu trebuie să generalizăm, depinde de personalitatea fiecăruia.
Oricum, emoţii sunt convins că au început să aibă aproape toţi cei care vor participa la acest examen - este ceva firesc, normal, din anumite puncte de vedere.
Eu, de exemplu, aşa cum ţi-am spus într-un mesaj anterior, din proprie experienţă, atunci când urmează să susţin un examen, în ultimele două săptămâni încerc să mă rup aproape de tot ceea ce este în jurul meu.
În această perioadă, eu doar am rezolvat grile, şi crede-mă, că îmi este foarte bine.
Dacă vrei un sfat, din partea unui coleg cu ceva experienţă de viaţă, încearcă să faci următorul lucru: alege din tematică un subiect, pe care îl stăpâneşti în limite medii, şi citeşte-l încontinuu, încet şi cu atenţie, repetând tot timpul, chiar dacă acest lucru se numeşte toceală.
Crede-mă, va da rezultate!!!
Apoi, ia toate cărţile de grile pe care le ai, şi fii pe acest subiect, rezolvând ce are legătură cu el.
Oricum, faţă de rezultatele pe care le-ai avut anul trecut la examenul de admitere, cred că ai mari şanse să intri anul acesta.
Multă baftă, şi scuză-mă că am intervenit cu nişte sfaturi amicale.:luck:

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)