avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
am rezolvat si eu primele 30 de grile din 2003 si nu prea seamana cu raspunsurile lui Parole la 7 din ele ......... astept raspunsurile.....?!
M-am corectat intretimp. La nr.11, respectiv 13 am gresit cu siguranta. La 11 corect era si C-ul, instanta nu poate acorda termen de gratie. La 13 corect era si b-ul, intotdeauna actiunea prin care se cere raportul e o actiune in realizare. Mai am unele dubii la 4 cu exceptia de neexecutare, insa astept raspunsurile oficiale inainte sa ma pronunt. La restul din cele 30 sunt sigur de raspunsurile mele. Poate ca e doar siguranta mea de sine si de fapt le-am gresit pe unele. Ma indoiesc totusi sa fie asa.:) Astept raspunsurile lui elis in continuare. Multumesc anticipat pentru ele!:coffee:
Ultima modificare: Miercuri, 27 August 2008
parole, utilizator
pe langa 4.-11 si 13 mai ar fi diferente la :
G2- a+c
G20- a+c
G23- a
G28- a+b
astea erau cele 7 care nu se potriveau cu a tale
La g2 A-ul e gresit pentru ca gestiunea e un fapt juridic strico sensu, nu un act. Actul e o manifestare vointa facuta cu intentia de a naste efecte juridice. Faptul licit e un act de conduita savarsit in absenta unei astfel de manifestari, dar de care legea leaga nasterea unor efecte juridice fie ca autorul vrea, fie ca nu vrea.

La 20 comodantul poate intenta si o actiune reala. Dupa mine comodatul nu e in materia de examen. Ar fi interesant de vazut tematica examenului din 2003. Pot sa pun pariu ca in tematica de atunci pe langa locatiune era trecut si contractul de comodat.

La 23 forma autentica la vanzari de terenuri e ceruta in toate cazurile.

La 28 confunzi renuntatea la drept cu renuntarea la judecata.
parole , acum nu mai inteleg nimic ....... dar tu nu consideri PROBE in proc. pen. declaratiile martorilor si inregistrarile audio???????!!!!!!!
la 67 si 68 este corect dupa mine -a - si nu -b - iar la 58 nu sant sigur iar la 96 eu am pus doar -a - in rest la penal santem pe aceeasi lungime de undaB-)
Ultima modificare: Miercuri, 27 August 2008
Rares Serban, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)