M-am corectat intretimp. La nr.11, respectiv 13 am gresit cu siguranta. La 11 corect era si C-ul, instanta nu poate acorda termen de gratie. La 13 corect era si b-ul, intotdeauna actiunea prin care se cere raportul e o actiune in realizare. Mai am unele dubii la 4 cu exceptia de neexecutare, insa astept raspunsurile oficiale inainte sa ma pronunt. La restul din cele 30 sunt sigur de raspunsurile mele. Poate ca e doar siguranta mea de sine si de fapt le-am gresit pe unele. Ma indoiesc totusi sa fie asa.:) Astept raspunsurile lui elis in continuare. Multumesc anticipat pentru ele!:coffee:
La g2 A-ul e gresit pentru ca gestiunea e un fapt juridic strico sensu, nu un act. Actul e o manifestare vointa facuta cu intentia de a naste efecte juridice. Faptul licit e un act de conduita savarsit in absenta unei astfel de manifestari, dar de care legea leaga nasterea unor efecte juridice fie ca autorul vrea, fie ca nu vrea.
La 20 comodantul poate intenta si o actiune reala. Dupa mine comodatul nu e in materia de examen. Ar fi interesant de vazut tematica examenului din 2003. Pot sa pun pariu ca in tematica de atunci pe langa locatiune era trecut si contractul de comodat.
La 23 forma autentica la vanzari de terenuri e ceruta in toate cazurile.
La 28 confunzi renuntatea la drept cu renuntarea la judecata.
parole , acum nu mai inteleg nimic ....... dar tu nu consideri PROBE in proc. pen. declaratiile martorilor si inregistrarile audio???????!!!!!!!
la 67 si 68 este corect dupa mine -a - si nu -b - iar la 58 nu sant sigur iar la 96 eu am pus doar -a - in rest la penal santem pe aceeasi lungime de undaB-)